Min første Ferrari

av

i

Da har jeg vært hos Ferrari

Ferrari
Ferrari


dvs Ferrari far og sønn i Vallecrosia, Liguria. Man må ha en bensindrevet Decespugliatori, det holder ikke med en liten elektrisk Tagliabordi. Og nå har jeg fått meg en av førstnevnte type, og artig nok så er Husqvarna blant de større merkene -svenskene (?) får det til, de.
Min nye Decespugliatore.
Min nye Decespugliatore.

Forøvrig er firma Elettromemeccani Ferrari di Ferrari Fabrizio absolutt å anbefale, selv om de neppe har noen forbindelse til mer kjente Ferrari. Dette er et typisk far-og-sønn-firma som driver butikk + verksted i Via Giovanni XXIII 75 i Vallecrosia. Lett å finne hvis man kommer fra Via Romana i Bordighera. De leverer alt mulig utstyr til hage, busker og skog, og de fikser nok det meste på verkstedet sitt. Denne maskinen som jeg kjøpte ble pakket ut på gukvet i butikken, montert, påfylt bensin og prøvekjørt + demonstrert på fortauet. Før salget var klart, ble den tatt med inn på verkstedet og prøvekjørt ordentlig, så butikken skulle være helt sikre på hva de leverte fra seg. Tok en halvtimes tid, men det var meget overbevisende og betryggende. Handler nok hos dem igjen.
-Og fruen ble kjempefornøyd etterhvert som gras og ugras føyk unna…


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *